Nyheter

25/7-15

I dag har Hotze vart iväg på sin första pay and ride. Förväntingarna var inte så höga eftersom han är väldigt känslig för nya intryck, mrn vi såg det som ett bra tränings tillfälle. Men där fick vi, han skötte sig bättre en hemma och visa upp sig från sin bästa sida. Vi fick fina kommentarer och bekräftat att vi var på rätt väg. Vi ska jobba vidare på styrka samt att jobba fram näsan till en stadig form. Han kryper gärna in med näsan och släpper stödet i handen. Men han är bara riden i ett år och hans ras tar lite längre tid på sig. Så jag tror det här kommer att bli bra med lite jobb och tålamod.

 

 

23/7-15

I dag har vi vart iväg på terängträning med Zeppelin. För att vara våran första träning skötte han sig super bra och hoppade glatt alla hinder samt vattnet.

Tävling i Åby

Den 2/5 åkte Simpan iväg till åby för att hoppas sin sista täbling inför Jump club. Hon gjorde det super bra och satte en 0a i 90cm samt 1m. så nu känner vi oss klara inför kvalet om 2v.

Träning föder framgång

Nightwish gör stora framsteg på varje träning. I dagsläget har vi kommit så långt att jag kan skritta på honom själv, styra och stanna. Målet är att ta premier traven på honom i slutet av nästa vecka. Men som alltid med unghästar får man vara beredd att ha en justerbar plan, då man aldrig vet när ett backslag kan komma. Men nu håller vi tummarna för att det fortsätter i rätt riktning.

 

Träning

28/8-13 I dag har jag varit iväg med Zeppelin och hoppat. Jag blev tvungen att lastade själv men han gick in och stod som ett ljus i transporten. Vi tränade på banhoppning med titthinder inför helgens tävling. Stor guldstjärna till den prickiga.

Flytt

Nu har jag flyttat till ett ny mysigt litet stall utanför Norrköping, som jag har fått förmånen att hyra. Underbara ridvägar och stora härliga hagar och jag tror verkligen att alla hästarna kommer att storm trivas  här.

 

Till Salu

Nu har till salu fliken uppdaterats, gå in och titta om du hittar något för dig!

 

Skånsta 13/5

I dag stod det tävling i Skånsta på schemat. Hade som vanligt bara anmält mig till en klass. Slut resultatet av dagen blev en vinst i 110cm. En mycket duktig häst. Nu blir det en vila i en månad för att ladda upp nya batterier.

dsc-0506.jpg

 

Älvkarleby 29/5

I dag hade jag turen att få med
mig men pappa på tävling så jag kunde få med mig två hästar. Både skötte sig
kanon bra och vädret var på vår sida så vi fick en kanon dag trotts en heldag.
Vi åkte 07.00 och var hemma 20.00, men så blir det när man startar första och
sista klassen på dagen och det är en bit att köra till tävlingen.

 

Ella var på sin första tävling
med mig och hoppade 80cm och 90cm. Hon rev ett hinder i vardera klass men
kändes riktigt fin och avslappnad både på banan och framridningen så jag är
nöjd över hennes prestation på sin första tävling. Nu är planen att starta ett
par 1meters innan sommaren.

 

dsc-0190.jpg

Rättzå Lätt hoppade 110cm och kändes fin på framridningen, trots all väntan på vår tur. Fick till en kanon runda och avslutade dagen med en första placering.

dsc-0252.jpg

Ny i stallet

Nu har stoet Mozarella, född 05, efter Ragazzo 998 kommit till stallet. Jag har fått hem henne för tillridning och försäljning. Ella som hon kallas är en söt dam på ca 170cm men är lätt i typen att rida. Hon är snäll och lugn i all hantering och finner
sig i det mesta.

ella.jpg

 

Årets första tävling. 

Den 12 februari var jag iväg på Lurbo Rk med hästen Rättzå Lätt och starta en klass 110cm. En kanon bra runda med 0+0 fel och slutade på en 6e plats av 69 startande. Åkte hem med en glad häst och en nöjd ryttare. Kalas tur med vädret hade vi också.  

532.jpg 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)